Der findes en mængde maskiner til indbygning, med eller uden køling. Uden køling giver for lidt kulsyre efter de flestes smag. Prøvedrik inden købet, ellers er risikoen, at du bliver snydt.

Kulsyremaskiner med køling er egentlig professionelle maskiner. Det kulsyrede vand kommer ud af et mundstykke, og apparatet er tilsluttet det kolde vand, så der er altid kulsyret vand til rådighed. Ved at tilsætning af kulsyre sker in-line, så medgår der mindre kulsyre, al kulsyren bliver i vandet. 5-7 gram kulsyre pr liter. Normalt kan man indstille det, som man vill have det. Der findes maskiner, hvor man kan indstille kulsyreindholdet direkte på hanen.

Det bedste ved disse kulsyremaskiner er, at man kan tilkoble større kulsyreflasker. Kulsyren blir ret billig, afhængig af flaskestørrelse og indkøbssted, 30-50 öre pr liter vand. Afhængig af hvor meget man drikker og hvor mange man er i familien, kan et apparat betale sig på 1-4 år.

Mange vil gerne have et flot køkken. Det er ikke usædvanligt, at man lægger 200-300.000 på bordet til et køkken i et parcelhus eller en stor lejlighed. Sin egen hane eller håndtag med isafkølet kulsyrevand højner yderlieare status på køkkenet. Måske køber man et kulsyreanlæg bare for at få det mere luksuspræget.

Her er nogle links til forskellige luksusmaskiner til kulsyrevand / dansk vand:

Soda Master, Det er her i Tyskland, at mange nordiske firmaer køber sine maskiner

Beerbar. Svensk firma med et kæmpesortiment og CO2.

Selecta

Escova

Aquabar

Der findes kulsyreapparater, hvor alt sker i et skab, og man ser kun vandhanen. Der findes også en type, hvor alt sker i et apparat på bordet, hvortil man kobler strøm, kulsyre og koldt vand.

PR: wait… I: wait… L: wait… LD: wait… I: wait… wait… Rank: wait… Traffic: wait… Price: wait… C: wait…